AFSPRAAK MAKEN
NL FR EN
Gerecht

ONZE VAKGEBIEDEN

 


We zijn graag uw juridische vertrouwenspersoon en streven naar een duurzame samenwerking.

Als niche advocatenkantoor kan u bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging en bieden wij u een ultieme vorm van specialisatie binnen enkele rechtsgebieden. Onze kleinschaligheid garandeert een persoonlijke behandeling. Iedere stap in onze dienstverlening wordt steeds vooraf met u besproken en is er op gericht om de meest voordelige en kostenefficiënte oplossing te bereiken.

Omwille van onze expertise worden wij vaak door andere (juridische) dienstverleners geraadpleegd voor bijstand of een second opinion. Omgekeerd kunnen wij steeds beroep doen op een team van externe dienstverleners om zo nodig bijstand te verlenen (andere niche advocatenkantoren, bedrijfsrevisoren, accountants, artsen, etc.).

Op deze pagina kan u de voornaamste domeinen aantreffen waarin ons team in de loop der jaren een ruime ervaring en expertise heeft opgebouwd om samen met u passende oplossingen te zoeken die rekening houden met uw persoonlijke noden. Kan u uw domein niet aantreffen? Aarzel niet om met ons contact op te nemen voor verder overleg.